Ακόμη και αν ο μήνας Σεπτέμβριος έχει ανοίξει τις πύλες του αφήνοντας πίσω ένα όμορφο και ζεστό καλοκαίρι παρ όλα αυτά έχει αφήσει ανεξίτηλη την μυρωδιά του.. Όσο λοιπόν οι μέρες μας αφήνουν την ψευδαίσθηση πως ανήκουν ακόμα στον πιο ζεστό μήνα του χρόνου τον Αύγουστο , το γκάζι είναι μια ωραία και ‘’δροσερή’’ λύση για τις νυχτερινές μας βόλτες.


Καθώς λοιπόν περπατάς στα σοκάκια του Κεραμεικού πολλά μαγαζάκια θα σου κινήσουν την περιέργια , σίγουρα όμως ένα από αυτά δεν θα είναι το The Hive καθώς μπορεί μεν να δεσπόζει στη γωνία Τριπτολέμου και Βουτάδων αλλά περνάει αδιάφορο από τα μάτια ενός περαστικού..





ΟΜΩΣ, αν η ματιά μας ανέβει λίγο πιο ψηλά θα παρατηρήσουμε μια όμορφη οπτική γωνία του συγκεκριμένου μαγαζιού..Στον δεύτερο όροφο δεσπόζει ένα όμορφο και ήσυχο roof garden. Ανεβαίνοντας λοιπόν επάνω η θέα έρχεται να εδραιώσει αυτήν την άποψη, καθώς πέρα από την περαντζάδα του κεραμεικού αντικρίζεις το παλαιό εργοστάσιο με τις επιβλητικές καμινάδες του και φυσικά το θέαμα τις εντυπωσιακής φωτεισμένης Ακρόπολης.




 Όσον αφορά τώρα την διακόσμηση , είναι μία όμορφη ταράτσα με χαμηλό φωτισμό και φυτά δίνοντας μία αίσθηση φρεσκάδας στην Τσιμεντούπολη , ικανή να φιλοξενήσει αρκετά άτομα. Οι τιμές είναι απόλυτα προσιτές , το service είναι ευγενικό-γρήγορο και να σημειώσω πως μαζεύει νέο κόσμο.

Πηγαίνοντας σε αυτό το μέρος μου άλλαξε την άποψη που είχα για το Γκάζι ή μάλλον την επιβεβαίωσε , καθώς πλέον είμαι πεπεισμένη πως  είναι ένας χώρος που ο καθένας μας θα βρει αυτό που ζητάει για την διασκέδασή του. Επίσης το The Hive(σημαίνει Κυψέλη και καταλαβαίνεις την μεταφορική του έννοια όταν δεις τον κόσμο που μαζεύει) αυτόματα εντάχθηκε στα μέρη που θα διάλεγα μια νύχτα με πανσέληνο!!

Τιμές: ποτό απλό: 7 ευρώ, special: 9 ευρώ / μπουκάλι απλό: 70 ευρώ, special: 80 ευρώ
Τριπτολέμου 34 & Βουτάδων Γκάζι
210-3477444


Leave a Reply