Στο Βάθος Κήπος.



Εάν ο τίτλος μου σας παραπέμπει σε εικόνες που ταξιδέψατε μέσα από το βιβλίο του Paulo Coelho ‘’αλχημιστής’’  σίγουρα θα σας πω πως ο συνειρμός μου είναι μεταφορικός παρά κυριολεκτικός..



Μιλάω για μια ανάσα δροσιάς,  μια ψευδαίσθηση εξωτικού χώρου καταμεσής της Μεγαλουπόλεως. Πρόκειται για έναν καλά τρυπωμένο, ανισόπεδο κηπάκο, ο οποίος με τα τραπεζάκια, τις αιώρες, και το πράσινο περιβάλλον του, σου προσφέρουν την ηρεμία και το οξυγόνο που χρειάζεται ο οργανισμός για να ανασυνταχθεί μακριά από τους ταχείς και αγχωτικούς ρυθμούς της πόλης.



Σίγουρα τρυπώνοντας στο στενό της Αβραμιώτου, καθώς κατεβαίνετε τα σκαλιά για να εισέλθετε Στο Βάθος Κήπος με την λίγη ορατότητα που έχετε δεν περιμένετε να δείτε αυτό που θα αντικρύσουν τα μάτια σας στην συνέχεια.
Το περιβάλλον φιλικό και παρεϊστικο, με πολύ καλές τιμές και μια μεγάλη ποικιλία σε ροφήματα, μπύρες, και snacks.



Το βράδυ μάλιστα ο χώρος αυτός μεταλλάσσεται καθώς όσο πέφτει η νύχτα ανάβουν ένα-ένα τα φαναράκια  στα δέντρα, το προσωπικό φοράει τo νυχτερινό του πνεύμα διασκέδασης και ετοιμάζουν τα υλικά για το πλήθος cocktail που διαθέτουν, το μέρος μεταμορφώνεται κατάλληλα για να μαγέψει την νύχτα μας υπό το φώς του φεγγαριού.





Αβραμιώτου 6-8 (στο six d.o.g.s.), Αθήνα, Αττική 10551, Greece
τηλέφωνο:  2103210510

Leave a Reply