TAF: The Art Foundation
 
Στο Μοναστηράκι πολλά είναι τα κτίρια τα οποία στέκουν εκεί αναλλοίωτα από τον χρόνο να μας θυμίζουν την παλιά Αθήνα. Το πάντρεμά τους με σύγχρονες κατασκευές όμως αποτελούν ένα ταξίδι στο πέρασμα των χρόνων από την τότε εποχή στο σήμερα. 


Σε μία λοιπόν σχεδόν αναλλοίωτη και απείραχτη εσωτερική αυλή του 19ου αιώνα, κάπου εκεί ανάμεσα στα στενά με τα παλιατζίδικα, υπάρχει μία μεγάλη ξύλινη πόρτα απ την οποία μπαινοβγαίνει πλήθος κόσμου και εκεί βρίσκεται το TAF. Ένας χώρος ο οποίος συνδυάζει την διασκέδαση μας με τον καλλιτεχνικό κόσμο.



 Πρόκειται για ένα café/bar με μεγάλη ποικιλία σε ποτά και μπύρες με πολύ προσιτές τιμές. Το περιβάλλον είναι όντως μία αυλή με δέντρα και φυτά περιτριγυρισμένη από μία παλιά  συνοικία όπου τα δωμάτια της χρησιμοποιούνται ως εκθεσιακός χώρος. Συχνά φιλοξενεί θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, δεν είναι τυχαίο ότι ο ελληνικός κινηματογράφος έχει αφήσει το στίγμα του σε αυτόν τον χώρο με την γνωστή σε όλους μας ηθοποιό Γεωργία Βασιλειάδου. Η μουσική είναι , θα έλεγα, ατμοσφαιρική και εναλλακτική με jazz ρυθμούς κατάλληλη για ένα σκηνικό σαν και αυτό.

 


Λειτουργεί από το 2009 και από τότε έως τώρα ο καθένας που το έχει επισκεφτεί θα το θυμάται για πολλά χρόνια. Δεν περνάει καθόλου απαρατήρητο τόσο ώστε να  μην βρίσκεις καθόλου εύκολα να κάτσεις. Αξίζει να το επισκεφτείτε και αν το κάνετε θα με θυμηθείτε! Ακόμα και αν δεν είναι του ‘στυλ’ σας.

Νορμανού 5, Μοναστηράκι
Τηλ.: 2103238757
Τιμές: Ποτό € 7.

By Tori Dep. (http://www.facebook.com/ToriDep)

Leave a Reply