Δωμάτιο με Θέα


Κρυμμένο καλά σε ένα αρχιτεκτονικά εντυπωσιακό κτιριακό συγκρότημα της δεκαετίας του 1920 στην Πλατεία Αριστοτέλους, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται το Δωμάτιο με Θέα. Στο συγκρότημα αυτό στεγάζονται οι δυο ανακαινισμένες κινηματογραφικές αίθουσες Ολύμπιον και Παύλος Ζαννας, τα γραφεία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το καφέ Φουαγιέ που βλέπουν το Θερμαϊκό κόλπο. 




Καθώς περπατάμε στην Πλατεία Αριστοτέλους έχοντας βάλει πορεία την παραλία δεν είναι λίγα τα μαγαζιά που θα μας τραβήξουν το ενδιαφέρον, με το που φτάσουμε έξω από την πόρτα του κινηματογράφου Ολύμπιον, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σηκώσουμε τα μάτια μας ψηλά και στον 5ο όροφο να αντικρίσουμε το Δωμάτιο με Θέα!  

Η είσοδος του?...Αρκεί να σπρώξουμε την πόρτα του κινηματογράφου Ολύμπιον! Ευθεία μπροστά μας είναι τα σκαλιά που μας οδηγούν στο Φουαγιέ αλλά και στο ασανσέρ ώστε να φτάσουμε στον 5ο όροφο. 
Χαλαρώστε δίπλα στο παράθυρο με τους φίλους σας και θαυμάστε την υπέροχη άποψη της φωταγωγημένης Πλατείας Αριστοτέλους, υπό τους ήχους soul και chill out μουσικής. 


Η διακόσμησή του, ξεχωρίζει το καφέ και το γκρι, με το στοιχείο του ξύλου να κυριαρχεί, αποπνέει μια αίσθηση ζεστασιάς και σε προσκαλεί να μοιραστείς όμορφες στιγμές πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σου. Το service είναι αρκετά γρήγορο και πάντα ευγενικό και έτοιμο να σε εξυπηρετήσει. Οι τιμές? Απόλυτα προσιτές!
Όσο αναφορά το πως θα φτάσει κανείς εκεί είναι απλό....με όλα τα λεωφορεία στη στάση Πλατεία Αριστοτέλους και αφού περπατήσουμε 5 λεπτά, με οδηγό τη τοποθεσία του Κινηματογράφου Ολύμπιον Πλατεία Αριστοτέλους 10-5ος όροφοςThessalonikeGR.


Leave a Reply