Βόρεια Προάστια..


Route215


Η πιο συχνή ερώτηση όταν μία παρέα θέλει να βγει έξω είναι η εξής:

Πού θα πάμε?

Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που διάλεξα αυτό το θέμα για το blog μου!  
Μια καλή μου φίλη λοιπόν με πήγε στο Route215. Πρόκειται  για ένα πολύ όμορφα διακοσμημένο χώρο (ιδίως ο εξωτερικός) που σίγουρα δεν θυμίζει Αθήνα με τίποτα! Ο συνδυασμός των απόλυτα ισορροπημένων cocktail και του υπέροχου κήπου με τα εξωτικά φυτά και τις ριχτές κουρτίνες στο background,  θυμίζουν νησί με μια ήρεμη θάλασσα τριγύρω και δάδες στην άκρη της αμμουδιάς…


Ποιός είπε πως το καλοκαίρι τελείωσε? Όσο η γη βράζει και κάθε βράδυ αντικρίζουμε έναν ξάστερο ουρανό και το φεγγάρι να αντανακλά στα ποτήρια του ποτού μας, υπάρχει ακόμη η ευκαιρία να επισκεφτούμε   ένα περιβάλλον που θα μας κάνει να αισθανθούμε οικεία και θα περάσουμε ωραίες στιγμές με την παρέα μας..

      
-Να επισημάνω πως το εσωτερικό δεν έρχεται σε συμμετρία με την εξωτερική ομορφιά του μαγαζιού , παρ όλα αυτά θα ήταν μία καλή λύση για ένα ήρεμο ποτό στη μέση του κρύου και βροχερού χειμώνα-

Όσον αφορά τώρα λίγο πιο πρακτικά θέματα.. Οι τιμές και στο ποτό και στο φαγητό είναι προσιτές.(9-12 ευρώ τα ποτά και 20-30ευρώ το φαγητό / άτομο). Να σημειώσω πως οι γεύσεις της κουζίνας σχετίζονται με multi-ethnic επιρροές.


Πώς πάτε εκεί? 

Η καλύτερη λύση θα ήταν το αυτοκίνητο αλλά επειδή οι εποχές είναι δύσκολες και η βενζίνη ακριβή..  Μία ακόμη λύση που μπορώ να σας δώσω είναι να πάτε με τον ηλεκτρικό έως τον σταθμό του Αμαρουσίου και από εκεί θα περπατήσετε το πολύ 10 λεπτά και θα το βρείτε πανεύκολα.

HAVE FUN

Leave a Reply